בראוניז שוקולד כפול עם ציפוי קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז שוקולד כפול עם ציפוי קרמל. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לכם חלב חמאה, סוכר, פירורי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פעמיים שוקולד-קרמל-פאדג בראוניז, TWIX ® נושך בראוניז עם שוקולד קרמל ציפוי חמאה, ו סמואה ממולא בראוניז עם ציפוי קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
ריבועי שוקולד מיקרוגל בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל בינוני (50% כוח) עבור מרווחים של 30 שניות עד מומס (כ 1/2 דקות זמן כולל). מערבבים שוקולד עד חלקה.
לנצח 1 כוס חמאה 2 כוסות סוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיף שוקולד נמס, פועם רק עד מעורבב.
מוסיף קמח ומלח, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים וניל, 1/2 פקאן כוס, ו 1/2 כוס שוקולד פירורים.
מורחים את הבלילה למחבת אפייה משומנת ומשוריינת 13 x 9 אינץ'.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס פקאן ו 1/4 כוס שוקולד פירורים.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד סט. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ממיסים 3/4 כוס חמאה בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים 2 כוסות סוכר, חלב חמאה, מרשמלו, סירופ תירס, וסודה לשתייה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 20 עד 25 דקות או עד מדחום ממתקים רושם 234 (שלב כדור רך).
הסר מהחום, ויוצקים תערובת מיד לתוך קערת ערבוב גדולה. מקציפים תערובת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה ומתחיל לאבד את הברק שלה.
מורחים ציפוי קרמל באופן שווה על פני בראוניז.
[ב" הערה:"] להקפיא בראוניז במיכל אטום עד 1 חודש.