בראוניז שוקולד מנטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו בראוניז מנטה שוקולד. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לכם תמצית נענע, תמצית ונילן, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר ספוני ציון של 15%. מתכונים דומים: בראוניז שוקולד מנטה, בראוניז שוקולד-מנטה, ו בראוניז שוקולד מנטה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
שלב סוכר ואבקת קקאו בקערה גדולה; מערבבים פנימה חמאה מומסת עד שהתערובת חלקה.
מערבבים פנימה 1 ביצה, וניל ומלח.
מערבבים פנימה ביצה שנייה.
מקפלים פנימה קמח ומעבירים לתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 על 8 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש למשך כ-35 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים בתבנית האפייה למשך 10 דקות לפני שמוציאים להתקרר לחלוטין על רשת.
מערבבים אבקת סוכר, חלב ותמצית נענע בקערה עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים ציפוי על בראוניז מקורר.
מורחים באופן שווה ומאפשרים להתייצב, כ-30 דקות.