בראוניז שוקולד מריר עם נתחי שוקולד לבנים
זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת אפייה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: בראוניז שוקולד מריר עם נתחי שוקולד לבנים, גלידת שוקולד עם סירופ גינס מתוק וגושי שוקולד מריר, ו לחמניות קוקוס עם נתחי שוקולד מריר.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה 8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת. מערבבים שוקולד וחמאה בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד מומס וחלק. מגניב לטמפרטורת החדר.
שלב 2/3 כוס קמח, 1/2 כפית אבקת אפייה ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה.
לטאטא 1 כוס סוכר, ביצים ותמצית וניל בקערה בינונית עד שהתערובת עבה מאוד, כ 3 דקות.
להקציף בתערובת שוקולד מומסת, ולאחר מכן תערובת קמח. מערבבים בשוקולד לבן.
אופים בראוניז עד בודק מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים מצורפים, כ 28 דקות.
להעביר בראוניז במחבת אל מדף; מגניב לחלוטין. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
חותכים בראוניז ל -16 ריבועים.