קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

בראוניס עם פאדג'קרמל שערורייתי

בראוניס עם פאדג'קרמל שערורייתי
המתכון שערורייתי בראוניז קרמל פאדג'יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בסביבה 2 שעות ו-55 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 288 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, אפיית קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בראוניס שערורייתי-ly שערורייתי, בראוניז עם פאדג'קרמל, ו בראוניז פאדג'עם מערבולת קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז וצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול. בסיר 3 ליטר, קרמל חום וחלב על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל נמסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על אש נמוכה; להסיר מהחום. מערבבים בסוכר, וניל וביצים עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח, קקאו ומלח. מערבבים ב 1 1/2 כוסות של נתחי שוקולד ו 1 כוס של פקאן.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מורחים באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לטפטף בעדינות ובאופן שווה קרמל נמס מעל הבלילה, מניעת כיסים גדולים של קרמל ומניעת קרמל להגיע לתחתית של ברים. (קרמל יכול לכסות את כל פני השטח של הבלילה.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
אופים 35 עד 40 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
בסיר 1 ליטר, חום שנותר 1/2 גושי שוקולד כוס והשמן על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
טפטוף על בראוניז חמים.
8
מפזרים עם פקאן 1/2 כוס הנותרים; לחץ בקלילות. מגניב 20 דקות. להכניס למקרר על 1 שעה 30 דקות או עד שוקולד מוגדר. עבור בראוניז, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות. אם קירור ארוך יותר, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן