בראוני פופס טבולים
הכנת בראוני פופס טבולים אורכת כשעה ו-50 דקות מתחילתו ועד סופו. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 323 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-16 מנות . אדם אחד התרשם מהמתכון. הוא מתאים גם כקינוח. אם יש לכם סוכריות על מקל, שומן, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון 0% , וזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כגון מקרונים קוקוס טבולים בשוקולד ,ביס בננה חמאת בוטנים קפואים טבולים בשוקולד , ומקרונים קוקוס טבולים בשוקולד ללא גלוטן וללא מוצרי חלב .
הוראות
רפדו תבנית אפייה מרובעת בגודל 20 או 23 ס"מ בנייר כסף; משמנים את נייר הכסף ומניחים בצד. מכינים ואופים את תערובת הבראוניז לפי הוראות היצרן לגודל תבנית האפייה בה השתמשתם. מצננים לחלוטין על רשת צינון.
בעזרת נייר אלומיניום, הוציאו את הבראוני מהתבנית; הסירו את נייר האלומיניום.
חותכים את הבראוני לשישה עשר ריבועים. מכניסים בעדינות מקל ארטיק לדופן כל ריבוע. מכסים ומקפיאים למשך 30 דקות.
במיקרוגל, המיסו שוקולד צ'יפס ו-1.5 כפיות שומן; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה. חזרו על הפעולה עם שבבי האפייה הלבנים והשומן הנותר.
טבלו שמונה בראוניז עד חצים בתערובת השוקולד; תנו לעודפים לטפטף. טבלו את שאר הבראוניז עד חצים בתערובת הצ'יפס הלבן; תנו לעודפים לטפטף.
מניחים על נייר אפייה; נותנים לעמוד עד להתייצבות.
הכניסו לשקיות וסגרו בעזרת אזיקונים או סרט אם רוצים.