בראנץ ' ראשון: בוקר השנה החדשה בשכבת נקניק וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל בראנץ ' יום ראשון: נקניק בוקר ראש השנה וגבינה סטרטן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 727 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו נקניקיות, בצל, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ערב השנה החדשה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו בראנץ ' סטרטה של יום ראשון, בראנץ ' ראשון: תרד Gruyère Strata, ו שכבות נקניק יום ראשון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f מעלות.
חותכים כיכר לחם לפרוסות 1 אינץ', ואז לקרוע לחתיכות גדולות (סביב 3 אינץ').
מניחים על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 10 דקות, זורק פעם אחת. אתה יכול לדלג על שלב זה אם באמצעות לחם בן יום.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להתפורר נקניק רופף למחבת, ומבשלים עד הנקניק הוא כבר לא ורוד (כ 7-9 דקות).
הסר נקניק ממחבת, ומניח בקערה גדולה מספיק כדי להכיל נקניק ולחם.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן, ולהוסיף בצל למחבת. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד בצל רך וחום, 5-7 דקות.
מוסיפים בצל לנקניק וזורקים עם לחם קרוע וכוס 1 של גבינת צ ' דר גרוסה.
חמאה 9 X 13 אינץ pyrex תבנית אפייה. מקציפים ביצים היטב, ולאחר מכן לשלב עם חלב ושמנת חמוצה. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את תערובת הנקניק-לחם לתוך צלחת pyrex חמאה ויוצקים את תערובת הביצה-חלב מעל, לחיצה על הלחם עם מרית כדי להבטיח כי הלחם מתחיל לספוג את הנוזל.
מפזרים עם שאריות גבינה מגורדת בצל ירוק (אם משתמשים), מכסים ומניחים במקרר למשך הלילה.
למחרת בבוקר (או בשעות אחר הצהריים המוקדמות) מחממים תנור ל-350 ° F.
אופים עד השחמה ונפוחה, על 45-50 דקות.
מגישים חם עם כל התוספות שהוזכרו לעיל ובלאדי מרי.