להקציף לשלב ביסודיות. חותכים את החמאה הקרה דק לתוך החומרים היבשים וחותכים אותו בשיטה המועדפת עליך (אצבעות, חותך מאפה, סכינים, מזלג או מערבל) עד התערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מפזרים את מיץ התפוזים על זה ולאחר מכן מערבבים 2 עד 3 כפות של קרם קר, כף בכל פעם. לעבוד עד הבצק מחזיק יחד; אם אתה לסחוט קומץ ממנו, זה לא צריך להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
צור את הבצק לדיסק בעובי 1 אינץ', עטף אותו בניילון נצמד, ומקרר בין לילה. (לחלופין, לשים את המקפיא במשך כמה שעות במקום, להסיר אותו למקרר על 2 שעות לפני תכנון לגלגל אותו החוצה.) לפחות 30 דקות לפני שאתם מתכננים להרכיב את הקיש ולשים אותו בתנור, להסיר את הבצק מהמקרר כך שהוא יכול להתחמם ולהתרכך קצת לפני גלגול. כאשר הוא גמיש מספיק, לגלגל אותו (אני עושה את זה בין שני גיליונות קלף) ולהתאים אותו לתוך צלחת קיש קרמי סטנדרטי או מחבת פאי 9 אינץ 'כי הוא לפחות 1 1/4 אינץ' עמוק. לקצץ כל עודף ומקרר את הקרום עד שאתה מוכן למלא אותו.
חום 2 כפות שמורות שומן בייקון במחבת ומטגנים את כרישה פרוסה על אש נמוכה עד שהם רכים אבל לא רגשני, על 10 דקות. מלח קל מאוד ולהסיר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים 2 כפות שומן בייקון למחבת ומטגנים את פרוסות העגבניות על אש בינונית במשך 2 דקות לכל צד. מתבלים במלח לפי הטעם. כרישה ועגבניות ניתן בקירור עד שאתה מוכן למלא את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
כדי להרכיב ולאפות, מחממים את התנור ל 218°. מסדרים את הכרישות והעגבניות בקרום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
8
לטאטא יחד את כוס השמנת הנותרת, את הביצים, את הכף הנותרת של קמח, 1/2 כפית מלח נדיבה, 1/4 פלפל כפית, הגבינה השוויצרית, ואת בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M's
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים את התערובת על כרישה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
10
אופים במשך 10 דקות ב 218°. להפוך את התנור עד350, להגן על הקרום עם חתיכת רדיד אלומיניום, ולבשל 25 דקות יותר. כאשר הקיש נעשה, סכין מוכנס סנטימטר מקצה שלה צריך לצאת רטוב אבל נקי.
צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Les Hauts דה Lagarde בורדו בלאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.