בראנץ 'ראשון: קאפקייקס תה צ' אי
נסו קאפקייקס צ'אי עם ציפוי צ' אי חמאה חומה, בראנץ ' יום ראשון: Hangtown פריי, ו תבשיל בראנץ ' של יום ראשון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°. קו פחים עם פשתן נייר. להביא חלב לרתיחה מעל חום בינוני.
הסר מהחום, להוסיף שקיות תה, ולתת תלול, מכוסה, במשך 15 דקות.
הסר שקיות תה, לסחוט אותם על המחבת, ולהשליך. אפשר לחלב להתקרר לחלוטין.
לטאטא יחד שני קמחים, אבקת אפייה, מלח, פלפל, ותבלינים. (אני לא שומר קמח עוגה סביב, ולכן החליף את קמח העוגה קרא עם 7/8 כוס קמח כל המטרה בתוספת 2 כפות קורנפלור.)
קרם חמאה וסוכר חום עד מואר בצבע ורך.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים עד שכל אחד מהם משולב.
מוסיפים תערובת קמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם שתי תוספות של חלב חדור תה ומכות עד רק בשילוב לאחר כל אחד.
מחלקים הבלילה באופן שווה בין כוסות מרופדות, מילוי כל 3/4 מלא.
אופים עד צמרות הם חיוור זהב באביב בחזרה כאשר נגע קלות, 10 עד 12 דקות עבור קאפקייקס מיני, 15 עד 18 דקות עבור קאפקייקס בגודל סטנדרטי. הפעל על מדפים תיל להתקרר לחלוטין. Cupcakes יכול להיות קפוא עד 1 חודש במיכלים אטומים.
כדי לסיים, לטבול העליון של כל עוגה בציפוי, ואז להתהפך במהירות ולתת להגדיר. הקאפקייקס נאכלים הכי טוב ביום שהם מזוגגים; לשמור על טמפרטורת החדר עד מוכן לשרת.
ציפוי חלב מרוכז: עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה, לטאטא יחד חמאה, חלב מרוכז, ומלח עד חלקה.
הוסף 2 או 3 טיפות של צבע מאכל אדום אם אתה רוצה דובדבן ורוד.
לטאטא סוכר ' ממתקים, 1/4 כוס בכל פעם, עד בשילוב, ואז לטאטא במהירות גבוהה עד עבה וחלק. השתמש באופן מיידי.