קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות49
מגזין

ברווז דביק עם צנון כבוש סיני

ברווז דביק עם צנון כבוש סיני
אם יש לך צנוניות, סוכר חום, רוטב סויה דל מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. מתכונים דומים: ברווז דביק-כלבים עם סלט מנגו קצוץ & צ'יפס סיני, צנוניות כבושות, ו צנוניות כבושות.

הוראות

1
שים את הצנון במסננת מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים את הסוכר גלגלית 2 כפית מלח, ולהשאיר לפחות 30 דקות או עד 1 hr.הפוך רוטב על ידי ערבוב חומץ, רוטב סויה, סוכר חום וצ ' ילי יחד עד הסוכר מתמוסס. בעדינות לחץ על צנוניות כדי לשחרר כל נוזל, ואז להטות אותם לתוך קערה לשפוך על ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
עבור הברווז, מערבבים את הדבש, סויה, יין אורז וחומץ בקערה קטנה. חותכים את העור של שדי הברווז ומתבלים במלח, פלפל ואבקת חמשת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלםברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים מחבת חסינת נשימה ומבשלים את הברווז, העור בצד למטה, במשך 5 דקות עד הזהב. הפוך, למרוח עם תערובת דבש וסויה, ואז לשים את המחבת בתנור במשך 15-20 דקות, הפיכת השדיים כמה פעמים כדי לזגג את העור. תשאיר את הברווז במחבת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
עבור צנון עלים, לחמם את השמן בווק קטן, להוסיף את העלים ואת השום, ומערבבים ומטגנים עד העלים הם רק נבולים. להתיז עם סויה, טפטוף עם שמן שומשום לפזר עם זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מגישים את השדיים ברווז שלם או פרוס שלה תלוי בך עם צנוניות כבושות ועלים מוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')