ברווז זיגוג כתום קל
ברווז זיגוג כתום קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1474 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב ברביקיו דבש, מיץ תפוזים להתרכז, רוטב טריאקי בבקבוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ריכוז מיץ תפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. . נסו ברווז צלוי עם זיגוג כתום, ברווז צלוי עם זיגוג ג'ינג'ר כתום, ו ברווז צלוי עם זיגוג חמוציות, כתום והל (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את הסודה הכתומה, תרכיז מיץ תפוזים, רוטב ברביקיו, סוכר חום, ורוטב טריאקי לתוך קערה, ומערבבים לשלב ולהמיס את הסוכר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר את כל חתיכות עודף של שומן מתוך הברווזון, למקם את הברווז למחבת צלייה, לדקור את העור בכל רחבי עם מזלג כדי לאפשר את השומן לנקז תוך צלייה.
מברישים את הברווזון בתערובת הכתומה.
מניחים את הפטריות לתוך חלל הברווז, וכפית בחלק מהרוטב הכתום.
צולים את הברווז בתנור שחומם מראש, מברישים אותו כל 20 עד 30 דקות עם הרוטב הכתום, עד שמדחום בשר מוכנס לחלק עבה של הירך קורא 165 מעלות F( 75 מעלות C), על 2 1/2 שעות.