ברווז עם מוסטאזה חמוציות
ברווז עם חמוציות Mostazan נטול גלוטן,, חלב חינם, ו ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 557 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזה ברווז, חומץ יין, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ברווז צלוי עם זיגוג חמוציות, צלי ברווז בר עם רוטב חמוציות, ו ברווז עם פורט ורוטב אוכמניות-דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את היין, סוכר עלה דפנה ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. להרתיח עד סירופ, על 9 דקות.
מוסיפים את החמוציות ומבשלים עד שהם מתחילים להישבר, כ 5 דקות. בקערה קטנה, לטאטא את החומץ עם החרדל, ואז לטאטא את התערובת לתוך חמוציות. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה, כבדה עד חם מאוד. לשפשף קלות את העור ברווז עם שמן צמחי ולהוסיף את השדיים למחבת, העור בצד למטה. מבשלים על חום נמוך בינוני עד העור הוא זהוב פריך, על 15 דקות. כמו השומן מתהפך, כפית אותו לתוך קערה חסינת חום. עונת חזה הברווז עם מלח ופלפל, להפוך אותם ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד השחמה על הקרקעית, על 8 דקות.
להעביר את הברווז לצלחת ולהתחמם.
הוסף 2 כפות של שומן ברווז שמורות למחבת וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את endives לרבעים, העונה עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, עד מתרכך וזהב, על 6 דקות. פורסים את שדי הברווז ומעבירים לצלחות.
מגישים את הברווז עם endives לרבעים חמוציות mostaza.