קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

ברווז צלוי עם רוטב צימוקים תפוחים

ברווז צלוי עם רוטב צימוקים תפוחים
צריך מנה עיקרית ללא חלב? ברווז צלוי עם רוטב צימוקים תפוחים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 129 גרם חלבון, 385 גרם שומן, ובסך הכל של 4260 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 8 מנות.39 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מרק עוף, בצל, נקניק חזיר בתפזורת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתפוח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם תפוח כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה מרהיב. נסו חזה ברווז צלוי עם סירופ מייפל תפוחים ויניגרט תפוחים, סלט תפוחים-אגוז פיקנטי עם רוטב בלסמי-צימוקים ללא שומן, ו סלט בטטה קלוי עם רוטב סיידר תפוחים בייקון חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את פנים הברווזונים במלח; דוקרים היטב את העור ומניחים בצד. במחבת גדולה מבשלים נקניק עם בצל וסלרי עד שהנקניק כבר לא דיו והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים תפוח ומבשלים במשך 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם; מסננים. בינתיים מבשלים צימוקים במים למשך 8 דקות; לא לנקז. בקערה גדולה שלבו תערובת נקניקיות, צימוקים, מלח, מרווה, פלפל ופטרוזיליה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את קוביות הלחם, הביצים והמרק; מערבבים קלות. מחלקים וכף לברווזונים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מניחים עם צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
אופים, חשוף, ב 375 # עבור 1-3 / 4 ל 1-1 / 4 שעות או עד מדחום קורא 185#.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מסננים שומן מהמחבת כשהוא מצטבר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את כל ההלבשה.