ברווז שלם עם זיגוג פלפל ירוק
ברווז שלם עם זיגוג פלפל ירוק נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1329 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 123 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ שמפנייה, רוטב סויה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. נסו ברווז שלם עם זיגוג פלפל ירוק, 5-Spice ברווז Confit עם גרגר רימון ורוד, ו חזה ברווז עם רוטב פלפל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 500 מעלות F ומסדרים את מתלה התנור במרכז התנור.
הסר את קרביו של הברווז ושמור אותם לשימוש אחר, או להשליך.
הסר כל כיסים רופפים של שומן המקיף את החלל. מתבלים את פנים הברווז במלח.
בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את הברווז, לשלב את המים, 3/4 כוס רוטב הסויה ו 1/3 כוס דבש. להביא את התערובת לרתיחה על אש נמוכה.
מוסיף במי מלח מן הפלפל הירוק, להנמיך את החום לטבול את הברווז, השד בצד למטה, לתוך הסיר.
תן לו להתבשל 30 שניות, צובע את הצד העליון עם הנוזל.
הסר את הברווז ולסדר אותו, צד השד למטה, במחבת קלייה מצויד מתלה שמרוממת אותו מתחתית המחבת. המתלה יאפשר אוויר חם להסתובב סביבו כפי שהוא מבשל. (הערה של קוק: באופן אידיאלי, הברווז צריך לשבת לילה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג עם הבשר ועל העור להתייבש. זה אומר עור קריספי יותר, ברגע שהברווז מבושל.)
שים את מחבת הקלייה לתוך התנור ולהפוך את הטמפרטורה עד 400 מעלות F. לאפשר כ 15 דקות צלייה זמן לכל קילו של ברווז. מבשלים 20 עד 25 דקות, מוציאים את המחבת מהתנור, ואז הופכים את הברווז. באמצעות מזלף טורקיה, להסיר את השומן העודף מהחלק התחתון של המחבת צלייה ולהעביר אותו לכוס מדידה נוזלית חסינת חום. להחזיר את הברווז לתנור ומבשלים עוד 45 דקות to1 שעה, בהתאם לגודל של הברווז שלך.
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את חומץ שמפניה עם רוטב סויה 1/4 כוס הנותרים, 1/4 כוס דבש, Marsala ואת הגרגרים הירוקים השמורים. מביאים את החומרים לרתיחה על חום גבוה. מנמיכים את החום ומבשלים בעדינות, המאפשר זיגוג כדי להפחית את הטעמים להתמזג. טעם לתיבול. אפשר לו לבשל עד שכל הטעמים מתמזגים יחד.
הסר את הברווז מהתנור ולהוסיף אותו עם טפטוף בתחתית המחבת. הברווז צריך לרשום כ 150 F כאשר מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך בשר הירך.
להעביר אותו מגש ויוצקים חצי זיגוג על בשר השד והירך. שמור את זיגוג הנותרים עבור ציפוי. אפשר את הציפור "לנוח" במשך כ 15 דקות. לגלף את הברווז ולסדר על מגש הגשה. מתבלים את הבשר, במלח, אם תרצה, ומעל עם זיגוג שנותר.