קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות75
מגזין

ברוכות חזה ברווז מזוגגות כתומות עם סלט אספרגוס

ברוכות חזה ברווז מזוגגות כתומות עם סלט אספרגוס
ברווז זיגוג כתום ברושטים חזה עם סלט אספרגוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, מלח, תפוזי טבור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 82%. נסו חזה ברווז כתום-טרגון עם סלט ירוק ואספרגוס-אורז שקדים, ברווז חזה וסלט כתום, ו סלט חזה ברווז כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ בחזרה את העור על השדיים ברווז אז זה בקושי מכסה את הבשר. להבקיע את השומן בדפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
לקלף את התפוזים; להסיר את המרית הלבנה. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים. לסחוט את הממברנות על הקערה; להזמין את המיץ עבור זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בתבנית אפייה בינונית, רדודה, לשלב את שאלוט, יין, גרידה כתומה ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מוסיפים את שדי הברווז ופונים למעיל. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
5
בסיר קטן, להרתיח את Grand Marnier עם 1 כוס מיץ תפוזים על חום גבוה בינוני עד סירופי מופחת בחצי, על 12 דקות. בקערה קטנה, לערבב 3 כפות של סירופ כתום עם חומץ אורז. מתבלים את הויניגרט במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Grand MarnierGrand Marnier
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
תדליק גריל. חותכים כל שד ברווז חצי לרוחב לחתיכות בעובי 1 1/2 אינץ'. רצועת שני שלישים של העלים מכל ענף רוזמרין, משאיר ציצית בחלק העליון. לפזר את עלי רוזמרין על גחלים חמות או על ברים חום גריל גז. חוט את חתיכות הברווז על ענפי הרוזמרין, משאיר 1/2 אינץ ' ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מברישים את האספרגוס בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל האספרגוס על אש בינונית-חמה, פונה פעם אחת, עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
תן מגניב מעט לחתוך לאורכים 2 אינץ'. בקערה גדולה, לזרוק את האספרגוס עם החלקים הכתומים ואת ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מתבלים את שיפודי הברווזים במלח. גריל, צד העור למטה, על אש נמוכה למדי, צחצוח עם כמה סירופ כתום הנותרים, עד העור הוא השחמה עמוקה פריך, על 5 דקות. הפעל את שיפודי הגריל, צחצוח לעתים קרובות עם סירופ, עד הברווז הוא נדיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
10
מעבירים את החרוזים לצלחות ומגישים עם האספרגוס וסלט כתום.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
11
הפוך קדימה: סירופ כתום ויניגרט יכול להיות בקירור בנפרד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
12
המלצת יין: חומצה גבוהה אבל יין מבעבע עשיר או לבן עשיר, ארומטי עם הערות citrusy ואלון קטן יעמוד עד התפוזים חומצי ואת אספרגוס מעושן בצלחת זו. חפש את השרדונה Unwooded טווח Goundrey 2000 מציאה או Nonvintage Domaine Chandon Blanc de Noirs Carneros
מרכיבים שתצטרך
יין מבעבעיין מבעבע
שרדונהשרדונה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)