ברוסקטה די פורמאג'יו
Bruschetta Di Formaggio הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 85 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מוצרלה חלב פולי-o, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה Formaggio {בגידה}, שרימפס ופסטה Formaggio, ו קרפים עם ריקוטה: קרספל אל Formaggio (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת שני הצדדים של פרוסות לחם קלות עם תערובת שמן.
מניחים על תבנית אפייה. צלוי 1 עד 2 דקות. בכל צד או עד קלוי קלות משני הצדדים.
מכסים כל פרוסת טוסט עם פרוסת גבינה 1; למעלה באופן שווה עם עגבניות.
מטאטא, 4 סנטימטרים מחום, 1 עד 2 דקות. או עד גבינה מותכת.