ברוסקטה חציל עבה
ברוסקטה חציל עבה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 385 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, חצילים, עלי אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חציל עם רוטב עגבניות עבה, ברוסקטה חצילים, ו ברוסקטה חצילים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
בקערה גדולה, לזרוק את החצילים עם 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל. מסדרים את החצילים על מגש חצי גיליון מרופד בנייר קלף. שמור את הקערה. שים את זה בתנור ואופים עד חרוך יפה, על 15 עד 20 דקות.
במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום והשום. מבשלים עד השום חום, על 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הבצל. מבשלים עד הבצל מתרכך, על 3 עד 4 דקות יותר.
מוציאים את החציל מהתנור ומעבירים אותו בחזרה לאותה קערה שבה הושלך לפני האפייה.
מוסיפים את תערובת הבצל, הזיתים, הצלפים והפלפלים האדומים הקלויים. לזרוק לשלב.
מוסיפים את חומץ השרי, פטרוזיליה טרייה ואורגנו וזורקים עד שהחומרים מופצים באופן שווה. מכסים ומקררים במשך 25 עד 30 דקות כדי להתקרר ולהתחתן עם הטעמים.
בקערה קטנה, לשלב את 2 כפות הנותרים של שמן זית, מלח ופלפל, לפי הטעם, ואת פפריקה מעושנת.
מורחים את תערובת השמן משני צידי כל חתיכת לחם.
מחממים מחבת גריל על חום גבוה וטוסט את הלחם עד סימני גריל טופס, מרפרף פעם אחת.
הסר את החצילים מהמקרר והכפית על 2 כפות ערמות על גבי כל חתיכת לחם.