ברוסקטה עגבניות כפולה
מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך פלפל טחון, עגבניות מיובשות, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו ברוסקטה עגבניות כפולה, פיצה ברוסקטה כפולה, ו ברוסקטה עם גבינה כפולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור על הגדרת broiler.
בקערה גדולה, לשלב את עגבניות רומא, עגבניות מיובשות, שום, שמן זית, חומץ, בזיליקום, מלח ופלפל. אפשר לתערובת לשבת במשך 10 דקות.
חותכים את באגט לפרוסות 3/4 אינץ'. על תבנית אפייה, לסדר את פרוסות באגט בשכבה אחת. לצלות במשך 1 עד 2 דקות, עד מעט חום.
מחלקים את תערובת העגבניות באופן שווה על פרוסות באגט. למעלה הפרוסות עם גבינת מוצרלה.
לצלות במשך 5 דקות, או עד הגבינה נמסה.