קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

ברוסקטה עם עגבניות ובזיליקום

ברוסקטה עם עגבניות ובזיליקום
ברוסקטה מתכון עם עגבניות ובזיליקום יכול להתבצע בעוד כ-35 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני יש 145 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח ים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ברוסקטה בזיליקום עגבניות, ברוסקטה עגבניות ובזיליקום, ו ברוסקטה בזיליקום עגבניות.

הוראות

1
בלנש לקלף את העגבניות: להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה. כמו חימום המים לעשות חתכים רדודים דפוס צלב בקצות העגבניות (זה יעשה את העגבניות קל יותר לקלף).
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
2
ברגע שהמים רותחים, להסיר את הסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
שים את העגבניות במים החמים ואת blanch במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
4
הסר עם כפית מחוררת ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד. ואז לקלף בעדינות את קליפות העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
חותכים את הבסיס גזע עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
חותכים את העגבניות לחצאים או לרבעים ולסחוט את רוב המיצים והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מחממים תנור ל 232° (230°C) עם מתלה בחריץ העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
8
קוצצים עגבניות, לזרוק אותם עם שום, שמן זית, חומץ, בזיליקום, מלח ופלפל: דק קוצצים את העגבניות ומניחים אותם בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מערבבים את השום הטחון, 1 כף שמן זית כתית מעולה, ואת חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
10
מערבבים את בזיליקום פרוס דק ומוסיפים מלח ופלפל שחור טחון טרי, מוסיף יותר לפי הטעם. שימו לב, עגבניות אוהבות מלח; ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר ממה שאתה מצפה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
11
טוסט פרוסות באגט: השתמש בסכין לחם לחתוך את באגט על אלכסון עושה פרוסות עבות חצי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
4 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות4 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
12
מברישים צד אחד של כל פרוסה בשמן זית (מברשת מאפה עוזרת כאן) ומניחים את שמן הזית על תבנית אפייה או מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
פרוסות באגט יהיה טוסט הטוב ביותר במתלה העליון של התנור שלך, כך ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות כדי טוסט את כולם.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
14
כאשר התנור הגיע ל 450 ° F (230°C) מניחים את הפרוסות בתנור על המדף העליון וטוסט במשך 5 עד 6 דקות עד שחום קל סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
15
אם אתה רוצה אתה יכול טוסט פרוסות הלחם בלי ציפוי אותם ראשון בשמן זית. טוסט אותם עד שחום קל משני הצדדים. ואז לחתוך שן שום לשניים ולשפשף מעל צד אחד של הטוסט. לאחר מכן מברשת עם שמן זית. (ראה לחם השום הקל ביותר אי פעם.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
4 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות4 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
16
מגישים לחם קלוי בתערובת עגבניות: מסדרים את הלחם הקלוי על מגש, צד שמן זית פונה כלפי מעלה (שמן הזית יעזור ליצור מחסום זמני המונע מהלחם להירטב מהעגבניות הקצוצות).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
4 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות4 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות
17
או להגיש את טוסט רגיל עם קערה של תערובת עגבניות ברוסקטה בצד עבור אנשים העליון שלהם, או להשתמש בכף כדי בעדינות מעל כל פרוסת לחם קלוי עם חלק מתערובת העגבניות. אם אתה מעל כל פרוסה בנפרד, לעשות את זה ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
4 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות4 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח

יין מומלץ: קיאנטיname, ורוד נוצץ, יין מבעבע, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה הראשונה שלי לברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.