קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ברוסקטה עם קפונטה חצילים בגריל עם סלטה ריקוטה

ברוסקטה עם קפונטה חצילים בגריל עם סלטה ריקוטה
חצילים צלויים קפונטה ברוסקטה עם סלטה ריקוטה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 983 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך פתיתי צ'ילה, צימוקים זהובים, לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ברוסקטה קפונאטה בגריל, פנה עם קישואים בגריל, ריקוטה סלטה, נענע, ו סקווש צהוב עם סלטן ריקוטה ועגבניות בגריל + בגידה אוקסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מברישים את העגבניות והחצילים בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. גריל החצילים עד חום זהוב מבושל דרך, כ 4 דקות בכל צד. גריל העגבניות עד חרוך בכל רחבי, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
הסר את החצילים והעגבניות מהחום וחותך לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
מחממים 2 כפות של שמן קנולה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את החצילים והעגבניות ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
7
מוסיפים את הזיתים, חומץ, צימוקים, צלפים, סוכר, פתיתי צ ' ילה, שמן זית להתיז גדול, מלח ופלפל. להביא לרתיחה. לבשל, חשופה, ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בזיליקום ופטרוזיליה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להעביר את הקפונטה לקערה ולשמור על טמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה. הקפונטה יכולה להתבצע 1 יום מראש, מכוסה ומקורר. הביאו את הקפונטה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
בינתיים, גריל את הלחם משני הצדדים עד חרוך מעט, כ -30 שניות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
הסר את הלחם מן הגריל טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. מעל כל פרוסת לחם עם חלק מהקפונטה ומפזרים את הריקוטה סלטה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
לטפטף את החלק העליון של כל פרוסת לחם עם שמן זית יותר לפזר בזיליקום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo