המתכון ברוסקטה פלפל אדום יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 130 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, בזיליקום, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד גם כהר מאוד ידידותי תקציב ד ' אובר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו 5 דקות מטבל פלפל אדום קלוי, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל עגבניות צלויות ופלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר עור חיצוני נייר מנורת שום (לא לקלף או להפריד ציפורן).
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
2
מברשת עם 1 כפית שמן. עוטפים בנייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
אופים בחום של 425 מעלות למשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
לצלות פלפלים אדומים 4 ב. מהאש עד שלפוחית עורות, כ -10 דקות. מניחים מיד פלפלים בקערה; מכסים בניילון ומניחים לעמוד 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לקלף ולזרוק עור חרוך. קוצצים גס פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
6
חותכים את ראש השום מלמעלה ומשאירים את קצה השורש שלם. לסחוט שום מרוכך מן הנורה דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
7
בקערה שלבו את הפטרוזיליה, הבזיליקום, מיץ הלימון, המלח, הפלפל ושאר השמן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים פלפלים ושום; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
9
חותכים לחם ל -16 פרוסות, 1/2 אינץ'. עבה; לצלות עד קלוי קל. למעלה עם תערובת פלפל.