ברוסקטה קיפודי ים
שון קיפוד ברוסקטה דורש מסביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מתאבן זה יש 160 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך לחם, עלי כוסברה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Sean Urchin Ceviche, טרגון Tagliatelle עם חמאת קיפוד שון, ו שון קיפוד מוס עם ויניגרט זנגביל.
הוראות
מערבבים קיפוד ים, בצל ירוק, כוסברה, שמן זית, גרידת לימון ומיץ, ומלח ופלפל וכפית על פרוסות לחם קלוי.
מגישים מיד כדי למנוע את קיפוד לשבור את חומצת לימון. (במילים אחרות, אתה צריך להכין לא מוקדם מ -30 דקות לפני ההגשה.)
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון