ברוקולי עם רוטב חריף
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו רוטב פאדג'חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו שום ורוטב חריף תוסס (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים 2 דקות.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד זהב קל, על 2 דקות.
מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רק מתחיל חום, על 5 דקות.
מפזרים את הרוטב החריף על הברוקולי ומתבלים במלח ופלפל. זרוק היטב למעיל, ואז תגיש.