קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ברוקולי עם רוטב חריף

ברוקולי עם רוטב חריף
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו רוטב פאדג'חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו שום ורוטב חריף תוסס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז היטב.
4
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד זהב קל, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רק מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים את הרוטב החריף על הברוקולי ומתבלים במלח ופלפל. זרוק היטב למעיל, ואז תגיש.
מרכיבים שתצטרך