ברוקולי עם רוטב לימון
ברוקולי עם רוטב לימון הוא תוספת שמגישה 10. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 74 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חלמונים, קליפת לימון, מיץ לימון ועמילן תירס. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 55%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ברוקולי עם רוטב לימון, ברוקולי עם רוטב לימון, ו רוטב לימון לברוקולי או כרובית.
הוראות
מניחים ברוקולי בסיר גדול; הוסף 1 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 5-8 דקות או עד שהם רכים פריכים.
בינתיים, בסיר כבד קטן, מחממים מרק וחמאה עד שהחמאה נמסה.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם מסמיכים ומבעבעים.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לחלמונים; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות מיץ לימון וקולפים.
מסננים ברוקולי; מגישים עם רוטב.