ברוקולי קלוי עם חמאת אנצ'ו
ברוקולי קלוי עם חמאת אנצ'ו עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך שמן זית, מלח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: ברוקולי קלוי עם חמאת אנצ'ו, סטייק ניו יורק עם שום קלוי וחמאת אנצ'ו, ו ברוקולי צלוי עם חמאת צ'יפוטלה כתומה.
הוראות
בקערה בינונית חסינת חום, לכסות את אנשואים עם מים רותחים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 20 דקות.
מסננים את הצ ' ילי וטפיחה יבשה. להשליך את הגבעולים והזרעים, ואז לחתוך בגסות.
בינתיים, במחבת קטנה, מחממים 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את צנוברים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן, עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מוסיפים את השום, כמון וכוסברה ומבשלים, מערבבים, עד השום מתרכך והצנוברים הם זהב עמוק, על 1 דקה יותר.
במעבד מזון, מחית את תערובת אגוז האורן עם אנשואים וחמאה. מתבלים את חמאת האנצ ' ו במלח ומגרדים לקערה.
בקערה גדולה, לזרוק את הברוקולי עם 2 כפות הנותרים של שמן זית, ולאחר מכן להפיץ על 2 גליונות אפייה גדול rimmed. צולים את הברוקולי בשלישים העליונים והתחתונים של התנור במשך 15 דקות, או עד למכרז פריך, הסטת המחבתות מלמעלה למטה וחזרה לקדימה באמצע.
מוסיפים את חמאת האנצ ' ו לברוקולי וזורקים למעיל. מתבלים במלח וצולים במשך 10 דקות יותר, או עד שהברוקולי רך.
מעבירים למגש ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.