ברוקולי רביולי עם פרמגיאנו ופיסטוקים
רביולי ברוקולי עם Parmigiano ופיסטוקים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 777 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פיסטוקים, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -34 דקות. וזה טוב. נסו ברוקולי רביולי עם Parmigiano ופיסטוקים 2, רביולי מחבת עם מתכון ברוקולי Rabe, ו ברווז חמישה תבלינים עם רביולי דלורית וברוקולי רביולי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה מעל חום בינוני. מניחים קערה של מי קרח מלוחים היטב על הדלפק.
מוסיפים את רב הברוקולי ומבשלים 1 דקה, מסירים את רב הברוקולי מהמים הרותחים ומניחים אותו מיד לתוך מי הקרח המלוחים. שמור את המים הרותחים כדי לבשל את הפסטה. לאחר rabe ברוקולי התקרר, להסיר אותו ממי הקרח ולסחוט כל עודף מים.
קוצצים דק את רב הברוקולי (מעבד המזון עובד ממש טוב כאן) ומכניסים אותו לקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את הריקוטה, ביצים ופרמזן ומתבלים במלח, לפי הטעם. טעם לתיבול ולהתאים, במידת הצורך.
שים את המילוי בשקית מאפה ושמורה.
הגדר את רולר הפסטה על ההגדרה הרחבה ביותר (#1). התחל עם חצי בצק הפסטה, לשמור על החצי השני מכוסה עד מוכן לשימוש. באמצעות הידיים, לשטח את הבצק ככל שאתה יכול כדי להקל על זה עובר רולר הפסטה. להעביר את הבצק דרך הגליל, פעמיים לאבק אותו בין לחמניות אם זה מרגיש דביק. מקפלים את הבצק לשלישים והופכים אותו 90 מעלות (רבע סיבוב) ומריצים אותו במכונת הפסטה 2 עד 3 פעמים. הזז את הגליל להגדרה הבאה (#
ותריץ את הפסטה. אבק קל עם קמח אם הבצק מרגיש דביק. המשך להעביר את הבצק דרך המכונה תוך צמצום הפתיחה (או הזזת ההגדרה למספר הגדול הבא) בין כל גליל. עצור כאשר אתה מגיע לרזון הנכון, זה יהיה בדרך כלל סביב מספר 5 או 6 על החוגה, אבל כל מכונה שונה, תצטרך להיות השופט של עובי הפסטה שלך.
* טיפ: כאשר מגלגלים בצק פסטה, תמיד להחזיק את הפסטה על החלק העליון של הידיים שלך - כפות למטה! אם אתה מחזיק אותו אצבעות אתה תיצור סימני מתיחה ואלה אף פעם לא טובים!
מניחים את הבצק על משטח שטוח.
מברשת את החצי התחתון של הבצק (החלק הקרוב ביותר אליך) בקלילות עם מים. זה הדבק שיחזיק את הרביולי ביחד. השתמש בדבק במשורה, אם אתה משתמש יותר מדי הפסטה תחליק ולא מקל. כדורי צינור 1 אינץ 'של מילוי על הפסטה כי כבר מוברש עם מים, משאיר על 2 אינץ' בין כל כדור. מקפלים את החצי העליון של הפסטה למטה מעל המילוי כדי לפגוש את הקצה התחתון. שימוש באצבעות המורה שלך, לחטט כל כדור מילוי לאטום את הרביולי נסגר, וכדי לוודא שאין בועות אוויר. באמצעות חותך עגול מחורץ או גלגל מאפה מחורץ או אפילו כוס שתייה, לחתוך כל רביולי.
העברה למגש גיליון עם סולת או פולנטה ושמורה עד מוכן לשימוש.
מוסיפים את החמאה למחבת סאוט גדולה ומביאים לחום בינוני.
מוסיפים 1 כוס של ציר עוף ומתבלים במלח, לפי הטעם. לנער את המחבת כדי לשלב את החמאה ואת המניה ומבשלים עד המניה צמצמה קצת והרוטב נראה קטיפתי והוא עקביות של שמנת כבדה. אם הרוטב מתעבה יותר מדי, להתאים את העקביות עם ציר עוף.
מוסיפים את הרביולי לסיר של מים רותחים ומבשלים 3 עד 4 דקות. בזהירות להסיר את רביולי ממי הבישול ולשים אותם מיד לתוך הרוטב. מביאים את הרוטב לרתיחה רועד לעתים קרובות כדי להיות בטוח כי רביולי לא מקל על החלק התחתון של המחבת.
מפזרים 1 כוס פרמזן מערבולת לשלב את הגבינה עם הרוטב.
מעבירים את הרביולי למגש הגשה ומפזרים קצת יותר פרמזן מגורר.
מקשטים עם פיסטוקים קצוצים ומגישים.