"ממרח אבוקדו" דל השומן של בריאנה עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות וקנו טופו משי מוצק במיוחד, מלח, סלסה עגבנייה ללא סוכר עבה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו כדורי אנרגית קינמון דלי שומן, בייגל פחמימות נמוך-בצק ראש שמן קמח קוקוס, ו ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסננים את השעועית היטב ומעבירים אותם למעבד מזון (לא בלנדר), יחד עם אבוקדו, טופו, מיץ לימון, שום, מלח וכמון. לעבד את התערובת עד חלקה, לעצור את המכונה כמה פעמים כדי לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.