קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בריושים בצורת בועות

בריושים בצורת בועות
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 250 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם 37 סנט למנה נופל בתקציב שלך, Brioches Bubble העליון עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. אם יש לך שמרים, כל המטרה קמח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Bubble-Top Brioches, בריוש אפרסק, ו בריוש חגיגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1/4 כוס מים חמים ו warmmilk בקערה של מערבל כבד בכושר עם מצורף משוט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים yeastover ומערבבים כדי להרטיב באופן שווה.
3
Letstand עד שמרים מתמוסס, מתערבבחינה אזורית, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
4
מוסיפים קמח ומלח לתערובת שמרים.להתמזג במהירות בינונית-נמוכה עד shaggylumps טופס, גירוד למטה הצדדים של bowloccasionally, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. הכה בסוכר. Increasemixer מהירות בינוני; לנצח untildough הוא חלק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
צמצם מהירות לנמוך.
7
מוסיפים חמאה, 1 כף בכל פעם, מכים ללא כתמים לאחר כל תוספת, על 4minutes (הבצק יהיה רך ומשיי).הגדל מהירות לבצק בינוני-גבוה וביטונטיל מתרחק מצדדים של באוולנד מטפס על משוט, 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
8
חמאה קלה קערה גדולה. לגרד בצק לקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
תן לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עדכמעט הוכפל בנפח, כ 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
בעדינות לרוקן את הבצק על ידי הרמת aroundedges, ואז לתת לבצק ליפול חזרה פנימה, הפיכת הקערה וחזרה לפי הצורך.מכסים את הקערה בחוזקה עם עטיפת פלסטיק ואחורה, מניפים את הבצק באותו אופן כל 30 דקות עד שהבצק מפסיק לעלות, about2 שעות. תירגע בן לילה. (בשלב זה,להשתמש בבצק כדי להפוך 12 brioches, או 6brioches ו 1 טארט, או 2 טארטים.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
חמאה 12 סטנדרטי (1/3 כוס) muffincups. מחלקים את הבצק ל -12 חתיכות שוות; חתוךחתיכה לשלישים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12
מגלגלים כל פיסה קטנהבין דקלים לכדור.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
13
מניחים 3 כדורים ineach כוס מוכנה (הבצק ימלא כוס).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
14
Place muffin pan in warm draft-freearea; lay sheet of waxed paper over.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
15
עליית Letdough עד האור וכמעט הוכפל (הבצק יעלה 1/2 אינץ 'עד 1 אינץ' מעל toprim של כוסות מאפין), 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
16
מתלה מיקום במרכז התנור ולחמם מחדש עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
17
מניחים תבנית מאפין על תבנית אפייה. בעדינות מברשת egglaze מעל בצק עלה, להיות זהיר כיזהלא לטפטף בין הבצק למחבת (אשר יכול למנוע התפשטות מלאה בתנור).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
אופים בריוש עד חום זהוב, כיסוי עם נייר אם בראונינג מהר מדי, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
19
העבר מחבת למדף.מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
הסר בריוש פרופן.
21
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
22
בתיאבון