קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

ברים למינגטון של שון הרגט

ברים למינגטון של שון הרגט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שון Hergatt ' s Lamington ברים. מתאים ל-50 מנות. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ריבת פטל, שוקולד חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מטבל הארטישוק המעולה של שון, עוגות למינגטון, ו Lamington Eclairs (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 163°. קו מחבת חצי גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לנצח את הביצה וסוכר במהירות גבוהה עד אור קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה אחרת, לנפות את הקמח ואבקת אפייה יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
ממיסים את החמאה בסיר קטן, ומוסיפים את סירופ התירס.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
הסר את תערובת הביצים מן המיקסר. עם מרית סיליקון, לקפל אתתערובת פלור.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את החלב, ולאחר מכן את תערובת החמאה, רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
7
מורחים את הבלילה על המחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
אופים במשך 8 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את השמנת על חום בינוני, עד שרק רותחים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד, ערבוב עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
4
כדי לסיים את הסורגים: קו חצי גיליון מחבת עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
חותכים את הספוג לשניים, באמצע.
6
מורחים את ריבת הפטל באופן שווה על חצי אחד ומניחים את החצי השני על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
7
חותכים לקוביות.
8
באמצעות מזלג, לטבול כל קובייה לתוך גנאש שוקולד, ולאחר מכן לגלגל כל אחד בקערת הקוקוס, ציפוי הקובייה כולה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מניחים את הקובייה המצופה על מחבת חצי גיליון מצופה קלף. חזור על תהליך זה וקרר את המחבת מלאה בקוביות, חשופה, במקרר לכמה דקות כדי להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה