ברים של פיטר פיטר דלעת
ברים של פיטר פיטר דלעת עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההזדקנות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 172 קלוריות . מתאים ל-24 ומחיר 24 סנט למנה מנות. אם יש לכם סוכר של קונדיטורים, קינמון טחון, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חטיפי שוקו-דלעת קרמיים , חטיפי שיבולת שועל חלבון בננה דלעת וחטיפי דלעת קלים .
הוראות
בקערה גדולה שמים קיצור שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. טורפים פנימה דלעת ווניל.
מערבבים את הקמח, הקינמון, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הג'ינג'ר ואגוז המוסקט; מוסיפים לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה אגוזים.
מורחים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
בקערה גדולה מקציפים את המרקם, סוכר הקונדיטורים, מיץ התפוזים וקליפת התפוז עד לתערובת אחידה. מוטות פרוסט; לחתוך לריבועים. למעלה עם דלעות סוכריות.