קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות29
מגזין

בריסקט בטעם בירה עם זיגוג דבש-ליים

בריסקט בטעם בירה עם זיגוג דבש-ליים
חזה בריסקט עם זיגוג דבש ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא תפוח, מקל קינמון, רצועות קליפה לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו דבש, סויה ובירה צלויים מקרל עם זיגוג שומשום סיד, בריסקט בטעם בירה עם בצל, ו צ'ילה ובירה בריסקט מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים שמן במחבת כבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מפזרים בשר עם 3/4 כפית מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 15 דקות, בראונינג משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
ניקוז שמן מחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים מים ו-14 המרכיבים הבאים (באמצעות קינמון). מביאים לרתיחה; מכסים בנייר כסף, ואופים ב 325 במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הסר בשר מחבת, שמירה על נוזל בישול. מסננים נוזל דרך מסננת לתוך קערה, שומן רזה מפני השטח. להחזיר נוזלים ובשר בקר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לבשל בשר, חשוף, ב 325 במשך 1 1/2 עד 2 שעות או עד בשר הוא מזלג מכרז, צליעה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
הסר בשר מחבת, שמירה על נוזל בישול; לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים שקית פלסטיק גדולה zip-top בתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
יוצקים נוזל בישול לתוך שקית. בזהירות לחתוך את 1 בפינה התחתונה של התיק, ולנקז נוזל לתוך סיר בינוני, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה. תשליך שומן. מבשלים את הנוזל מעל חום בינוני גבוה עד מופחת על 1 כוס. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, דבש, מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
חותכים בשר באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות; לשרת עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
13
מפזרים באופן שווה עם כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ