בריסקט חמוץ מתוק עם מולסה רימונים ופירות יבשים
חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו משמשים, קולה, מולסה רימונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. נסו מולסה רימונים בריסקט, חזה בקר חמוץ מתוק, ו חזה בקר חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ב 350 ° F. במעבד מזון או בלנדר לעבד את כל החומרים למעט פירות יבשים בשר עד חלקה.
מניחים את הצד שומן חזה בקר לתוך מחבת קלייה כבדה גדולה לכסות עם רוטב. פיזור עם פירות יבשים. מכסים בחוזקה בנייר כסף ומבשלים 2 שעות.
הפעל חזה בקר, לכסות בנייר כסף, ואופים במשך 30 דקות.
הסר כיסוי ומבשל עד הבשר הוא מזלג מכרז, כ 30 דקות יותר.
הסר מהתנור והאוהל עם לסכל במשך 30 דקות לפני גילוף.
בינתיים, במקום מחבת צלייה מעל 2 מבערים ולהביא רוטב לרתיחה. להפחית את העקביות הרצויה ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל.
לקצץ שומן מבשר (שבו אתה יכול לראות את זה), לחתוך את התבואה לתוך עובי הרצוי. סדר פרוסות על מגש.
יוצקים רוטב על בשר פרוס ומגישים מיד.