קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

בריסקט חמוץ מתוק עם מולסה רימונים ופירות יבשים

בריסקט חמוץ מתוק עם מולסה רימונים ופירות יבשים
חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו משמשים, קולה, מולסה רימונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. נסו מולסה רימונים בריסקט, חזה בקר חמוץ מתוק, ו חזה בקר חמוץ מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ב 350 ° F. במעבד מזון או בלנדר לעבד את כל החומרים למעט פירות יבשים בשר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הצד שומן חזה בקר לתוך מחבת קלייה כבדה גדולה לכסות עם רוטב. פיזור עם פירות יבשים. מכסים בחוזקה בנייר כסף ומבשלים 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
הפעל חזה בקר, לכסות בנייר כסף, ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
הסר כיסוי ומבשל עד הבשר הוא מזלג מכרז, כ 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הסר מהתנור והאוהל עם לסכל במשך 30 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים, במקום מחבת צלייה מעל 2 מבערים ולהביא רוטב לרתיחה. להפחית את העקביות הרצויה ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
לקצץ שומן מבשר (שבו אתה יכול לראות את זה), לחתוך את התבואה לתוך עובי הרצוי. סדר פרוסות על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
יוצקים רוטב על בשר פרוס ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'