בריסקט חמוץ מתוק עם שאלוט ותפוחי אדמה חדשים
המתכון חמוץ מתוק עם שאלוט ותפוחי אדמה חדשים יכול לספק את התשוקה היהודית שלך על 45 דקות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני מגיש 8 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לכם תאריכים, חזה בקר שטוח, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חזה בקר חמוץ מתוק, חזה בקר חמוץ-מתוק, ו חזה בקר חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300°f. מחית הראשון 4 מרכיבים בבלנדר עד חלקה.
חום 3 כפות שמן בסיר גדול רחב ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וצלי שאלוט שלמים. Sauté עד בצל הם זהב עמוק בצלצלים מתחילים חום, כ 20 דקות.
להעביר שאלוט לקערה קטנה; מילואים.
מוסיפים מרק עוף לבצל; מביאים לרתיחה,משפשפים חתיכות.
יוצקים תערובת בצל לקערה גדולה.
הוסף 2 כפות שמן לאותו סיר.
מפזרים חזה בקר מכל הצדדים עם מלח ופלפל.
הוסף לסיר וחום היטב, כ 5 דקות לכל צד. הפעל צד שומן חזה למעלה. החזר תערובת בצל לסיר.
מוסיפים פירה עגבניות ותערובת מיץ תפוזים. מביאים לרתיחה, ערבוב לערבב רוטב.
לכסות סיר; לאפות חזה 2 שעות.
מוסיפים שאלוט ותפוחי אדמה. כיסוי; אופים 1 שעה. לחשוף; אופים עד בריסקט הוא מכרז, מדי פעם רוטב כפיות מעל, על 1 שעה יותר.
תן לנוח 30 דקות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר.)
העברת חזה לעבוד משטח; לחתוך דק על פני תבואה, זמירה כל שומן, אם תרצה בכך. חופפים פרוסות חמות על מגש או פרוסות קרות בתבנית זכוכית זכוכית 13x9x2 אינץ'. להקיף בצלצלי שאלוט ותפוחי אדמה. רוטב Rewarm. כפית קצת רוטב נגמר. לחמם מחדש בריסקט, במידת הצורך, ב 350°f תנור עד מחומם דרך.
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.