בריסקט עם ריבת בצל וצ'ילה עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 87 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכי לחנות ותקני ציר עוף, צ'ילי תאילנדי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו צ'ילה ובירה בריסקט מטוגן, המקום של פיילי פעמיים צ'ילה בריסקט, ו Southwestern ברביקיו חזה בקר עם רוטב אנצ'ו צ' ילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצלים הטחונים ואת הצ ' ילי התאילנדי ומתבלים במלח. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים רכים מאוד, על 25 דקות. להגדיל את החום נמוך בינוני לבשל, ערבוב, עד הבצל הם השחמה עמוקה, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי תאילנדי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מורחים את הגזרים, סלרי ובצל קצוץ גס בשכבה זוגית במחבת צלייה ומתבלים אותם במלח ופלפל. עונת חזה בקר עם מלח ופלפל ולהגדיר אותו על גבי הירקות, צד שומן למעלה.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
מורחים את ריבת הבצל וצ ' ילה בשכבה זוגית מעל העטין ושופכים את המניה החמה למחבת סביב הבשר. מכסים את מחבת הקלייה וצולים את חזה הבקר במשך כ 4 1/2 שעות, או עד שהוא רך מאוד, צולה כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
ריבה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
תן לבריסקט לנוח במיצי המחבת למשך 30 דקות, ואז תעביר את זה ללוח גילוף. מסננים את מיצי המחבת לסיר, לחיצה על הירקות, ואז לרפרף את השומן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את רוטב הסויה, מתבלים בפלפל ומביאים לרתיחה. דק לחתוך את חזה הבקר על פני התבואה ומגישים עם מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה