ברי אפוי עם קומפוט צימוקים זהוב
ברי אפוי עם קומפוט צימוקים זהוב לוקח מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 132 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש הל טחון, גבינת ברי, סוכר חום וקינמון טחון. זה עובד טוב כמו מתאבן. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. מתכונים דומים: ירכי עוף פריכות עם קומפוט צימוקים מוזהב, ירכי עוף פריכות עם קומפוט צימוקים מוזהב, ו ברי אפוי עם קומפוט אוכמניות.
הוראות
שלב הראשון 11 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולבשל במשך 5 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם. מגניב.
מחלקים פרוסות ברי ל 40 חתיכות אפילו.
מורחים 1 1/2 כפות קומפוט על כל פרוסת באגט; מעל כל אחד עם 1 חתיכת גבינה. מסדרים את הפרוסות על תבנית אפייה גדולה.
אופים ב 400 במשך 5 דקות או עד גבינה נמסה.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.