ברי מחבת להתפורר
פירורי ברי מחבת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 109 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר מגורען, אוכמניות, טבלאות עמילן תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי חיך בררן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת פירורים, ברי להתפורר, ו קרמבל פירות יער מעורבים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים אוכמניות, עמילן תירס, מיץ לימון וסוכר למחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב לשלב. מערבבים ומבשלים עד מבעבע ועבה, על 7 דקות. הפעל חום off.To הכן ציפוי פירור להוסיף קמח, סוכר חום, קינמון ומלח לקערת ערבוב גדולה, מערבבים לשלב. עם חותך מאפה, לחתוך קוביות חמאה קרות קרח עד כדורי גודל אפונה קטנים טופס. זה לוקח קבוע טוב 5 דקות של חיתוך חמאה לתוך תערובת קמח.
יוצקים ציפוי פירור על אוכמניות ואופים במשך 25-30 דקות, עד אוכמניות מבעבעות וקרום זהוב ומוצק למגע.
להסיר ולהגיש עם חם עם גלידה על גבי.