ברי שיבולת שועל משמש ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל משמש ללא גלוטן ברים שיבולת שועל. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו ריבת משמש, אבקת אפייה, גרידה כתומה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו ברים משמשים ללא גלוטן, ברים כוח משמש ללא גלוטן, ו חטיפי גרנולה משמשים (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. לשים את כל המרכיב האחרון בקערת ערבוב, ולעבוד את התערובת ביד בקצרה, רק עד שהוא מגיע יחד לתוך בצק חלק.
מורחים שני שלישים מהתערובת על גבי גיליון עוגיות משומן, לחיצה קשה לדחוס אותו. אתה תקבל שכבה על 1/2 אינץ ' עבה. אל תדאגו אם זה לא מכסה את כל פני השטח של הסדין, פשוט להתעלם החלל הריק.
מורחים את הריבה באופן שווה על הבצק.פיררו את הבצק הנותר, הוסיפו מעט קמח במידת הצורך, כדי להידמות לארוחה גסה, ומפזרים אותו על הריבה.
חותכים ריבוע קטן ולתת לו להתקרר: אם הוא לא פריך, להחזיר את המחבת לתנור ואופים עוד כמה דקות.מגניב מעט לפני חיתוך לתוך ברים או ריבועים.