ברנדי משמשים ועוגת שנאפס אפרסק
משמש ברנדי שנאפס אפרסק עוגה פאונד דורש סביב 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 468 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. . אם יש לך סוכר, שימורי משמש, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: משמש ברנדי עוגה פאונד, ברנדי משמש ועוגה פאונד רום עם אפרסקים, ו עוגת לירה ברנדי אפרסק עבור # BundtBakers.
הוראות
חמאה וקמח מחבת עוגת צינור מזון זווית אחת. מחממים תנור ל 325 מעלות F (175 מעלות C).
בקערת ערבוב, שמנת יחד חמאה וסוכר במשך 5 דקות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם. הכה היטב. מנפים קמח עם סודה ומלח; מוסיפים שמנת חמוצה וברנדי המסתיימים בקמח.
אופים במשך 1 שעה 15 דקות.
הכן את הסירופ במחבת רוטב על ידי שילוב של סוכר, ליקר בטעם אפרסק, מים וגרידת לימון. להרתיח במשך 1 דקה.
להפוך את העוגה על צלחת ניקוב חורים בתחתית העוגה עם דוקרן קרח או משהו דומה. לאט לאט לשפוך את כל הסירופ לתוך חורים עד העוגה הוא חדר וסירופ נספג. מיד להפוך את העוגה בצד ימין על צלחת הגשה.
הכן את ציפוי / זיגוג על ידי שילוב של שימורי משמש, ברנדי משמש וגרידת לימון במחבת רוטב ורתיחה במשך 1 דקה.
מקום שקדים פרוסים על גבי זיגוג יחד עם קצת לימון גרידת אם תרצה בכך.
מגישים את העוגה עם אפרסקים טריים פרוסים ומעיל עם מיץ הדר 1/2 כוס.
מוסיפים אוכמניות סל אחד ומערבבים יחד.
יוצקים 1/2 כוס ליקר בטעם אפרסק וסירופ פשוט 1/2 כוס על פירות. (סירופ פשוט עשוי 1/2 כוס סוכר מבושל 1 כוס מים במשך 1 דקה מקורר)