קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

ברנדי תפוחים קרם אנגלייז

ברנדי תפוחים קרם אנגלייז
ברנדי תפוחים קרם אנגלייז נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 23 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 50 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו ברנדי תפוחים, חלמונים, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת תפוחים אירית עם ויסקי קרם אנגלייז, פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף וקרם אנגלייז שעועית וניל, ו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף יחד שמנת, חלמונים, וסוכר ב 2-qt. סיר, ומבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן (כך תערובת לא צורב או לטרוף), 8 עד 10 דקות או עד מעילים דק תערובת בחזרה של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. מערבבים ברנדי תפוחים או ויסקי.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להוסיף מקל קינמון, אם תרצה. ממלאים קערה גדולה בקרח.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים קערה המכילה תערובת שמנת בקרח, ולתת לעמוד, ערבוב כל הזמן, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר מקל קינמון. כיסוי וצינה 1 שעה עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)