קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

בשר בורגונדי בקר Sirloin: ביף בורגיניון

בשר בורגונדי בקר Sirloin: ביף בורגיניון
בשר בורגונדי בקר Sirloin: ביף בורגיניון דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 751 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 183 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בייקון, סינטה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ביף בורגונדי Aka ביף בורגיניון A Lan Ivo, ביף בורגיניון (תבשיל בקר בסגנון בורגונדי), ו בוף אן דובה-תבשיל בורגונדי בקר צרפתי קלאסי (בורגיניון).

הוראות

1
מחממים מחבת עמוקה גדולה עם תחתית כבדה ומכסה מעל חום גבוה בינוני.
2
מוסיפים בייקון למחבת וחומים.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר חתיכות בייקון פריך עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים 1/2 כפות חמאה למחבת ומתיכים לתוך טיפות בייקון.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים פטריות למחבת ופונים למעייל באופן שווה עם חמאה וטפטופי בייקון. מתבלים את פרוסות הפטרייה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
מטגנים פטריות 2 עד 3 דקות ומוסיפים בצל למחבת. המשך בישול בצל ופטריות 2 עד 3 דקות יותר, ולאחר מכן להעביר צלחת להחזיר את המחבת לחום.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים חמאה שנותרה למחבת וממיסים אותה, ואז מוסיפים בשר למחבת החמה מאוד וחומים באופן שווה על כל הצדדים, שומרים על הבשר נע.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים קמח כדי להשחים בשר במחבת ומבשלים את הקמח 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים יין למחבת לאט תוך ערבוב. כשהיין מגיע לבועה ושפשפת את טפטופי המחבת, מוסיפים את המניה והזר של מרווה טרייה וקרני טימין לסיר. כסה את המחבת. כאשר הנוזל רותח, להפחית את החום בינוני. קוק מכוסה 5 דקות, להסיר את המכסה ולהוסיף פטריות, בצל ובייקון בחזרה לסיר. מבשלים עם הכיסוי עד שהרוטב מתעבה קצת. התאם תיבול ולהסיר זר עשב. לזרוק אטריות ביצים חמות עם חמאה ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
10
מניחים מצע של אטריות בקערה רדודה ושופכים בורגונדי בקר על האטריות ומגישים. ;
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.