תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בורגונדי בשר מבושל איטי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 363 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם יין, עלה דפנה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. מתכונים דומים: בשר בורגונדי בישול איטי, בורגונדי בקר לבישול איטי, ו בישול איטי בריא בשר בורגונדי.
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים בשקית ניילון גדולה כבדה, zip-top; להוסיף בשר בקר, שקית חותם. שייק לבשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בשר בקר, ומבשלים 10 דקות או עד השחמה מכל הצדדים, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
להעביר בשר לבישול חשמלי איטי של 4 ליטר מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
הוסף יין הבא 6 מרכיבים; לזרוק היטב. מכסים ומבשלים 6 שעות על הגדרה גבוהה או 8 עד 10 שעות על הגדרה נמוכה עד בשר רך רוטב מתעבה.