בשר בסגנון תאילנדי עם אטריות
בשר בסגנון תאילנדי עם אטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל חריף, מרק בשר, אטריות ביצים אסייתיות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: אטריות קארי אדומות בסגנון תאילנדי, בשר צלוי בסגנון תאילנדי עם אטריות, ו אטריות צבעוניות בסגנון תאילנדי.
הוראות
מערבבים יחד סויה, דבש, 1 רוטב דגים כף, ו 1/4 כפית מלח בתבנית אפייה רדודה, ולאחר מכן להוסיף סטייק ולהפוך למעיל. להשרות בטמפרטורת החדר 20 דקות.
בעוד סטייק marinates, חום 2 כפות שמן בסיר כבד קטן על חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל שאלוט, ערבוב מדי פעם, עד השחמה היטב, כ 8 דקות.
מוסיפים ג ' ינג ' ר קארי להדביק לבשל, ערבוב מדי פעם, 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף מרק ומבשלים 5 דקות. מערבבים במיץ ליים, הנותרים רוטב דגים כף, ומלח לפי הטעם ולשמור חם, מכוסה.
מחבת גריל חום מעל חום בינוני גבוה עד חם, ולאחר מכן שמן קל. סטייק גריל, פונה פעם אחת, על 8 דקות בסך הכל (לנדיר).
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד 5 דקות.
בינתיים, לזרוק פלפל ובצלצלים עם הנותרים שמן כף, ואז גריל, פונה לעתים קרובות, עד מתרכך, על 5 דקות.
בעוד סטייק עומד, לבשל אטריות בסיר פסטה של מים רותחים ללא מלח עד אל דנטה, 4 עד 7 דקות.
מסננים היטב, ואז מוסיפים לירקות וזורקים היטב. מחלקים אטריות בין 4 קערות עמוקות העליון עם מרק.
חותכים סטייק חצי לאורכו, ואז דק לחתוך את התבואה ומגישים על גבי אטריות.