בשר בקר איטי הוא מנה עיקרית שמגישה 12. מנה אחת מהמנה מכילה כ -25 גרם חלבון , 5 גרם שומן , ובסך הכל 193 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 21 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מים, מלח, חומץ סיידר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-20 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קורנדביף וכרוב בבישול איטי , צ'ילי בקר בבישול איטי , ורוטב תפוחים בבישול איטי .
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים 1 כוס מים, 1 כוס חומץ, מחצית מהבצלים, הלימון, 10 ציפורן, ארבעה עלי דפנה, גרגירי פלפל, סוכר ומלח; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
2
מוסיפים צלי. אוטמים את השקית והופכים למעיל; מקררים למשך הלילה, הופכים מדי פעם.
3
מסננים וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
מניחים צלי ב-5-Qt. בישול איטי; מוסיפים פלפל ואת יתרת המים, חומץ, בצל, ציפורן ועלי דפנה. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהבשר רך.