קושימומחה
מוכן ב44 דק.
מנות44
ציון בריאות0
מגזין

בשר בקר בגריל ופיצה מעוטרת ירקות

בשר בקר בגריל ופיצה מעוטרת ירקות
המתכון בגריל בשר ' N פיצה ירקות עקף יכול לספק הכמיהה הים תיכונית שלך בערך 44 דקות. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 44 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו בצק פיצה, גבינת מוצרלה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בקר וירקות סטרוגנוף תפוחי אדמה, Champf-עקף תבשיל בשר ירקות גינס, ו פיצה עקף כריך עוף בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריל חום לחום נמוך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
בשר חום במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; ניקוז. מערבבים ברוטב פסטה ורוטב סטייק; לבשל עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
רוטב סטייקרוטב סטייק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בינתיים, מחלקים בצק פיצה לשניים; לעצב כל חתיכה לתוך סיבוב 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
4
מברשת באופן שווה עם מחצית השמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מניחים כדורי פיצה, שמן הצדדים למטה, ישירות על באח של גריל. לבשל 5 עד 7 דקות. או עד שישבנים של קרום הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מברשת צמרות עם השמן שנותר; להתהפך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
למעלה פיצות עם תערובת בשר, גבינה, עגבניות, בצל וזיתים; מכסה גריל עם מכסה. גריל 5 עד 7 דקות. או עד שישבנים של פיצות הם חום זהוב וגבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו