מתכון בשר בקר הונגרי גולש מוכן תוך 6 שעות ו-15 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון מזרח אירופה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 586 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פפריקה, זרעי קימל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: בשר בקר הונגרי גולש, בשר בקר הונגרי גולש, ו בשר בקר הונגרי גולש.
הוראות
1
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, פונים, עד השחמה מכל הצדדים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
הסר לבישול איטי ושופכים את כל אבל 2 כפות. שומן ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים שום וחתיכות 1 דקה יותר. מערבבים בפפריקה, זרעי קימל, רסק עגבניות ומרק עוף. מביאים לרתיחה, ערבוב להרים כל חתיכות השחמה על תחתית המחבת, ושופכים על בשר בבישול איטי.