בשר בקר ורוטב מרלו עם אורז בקר ובצל
טיפים בשר ורוטב מרלו עם בשר ואורז בצל עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פטריות, פטרוזיליה, תערובת רוטב חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו טיפים בשר בקר מחבת ורוטב, טיפים בשר פשוט ורוטב, ו טיפים בשר בקר עם רוטב חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, 1/4 כוס רוטב ווסטרשייר, אבקת שום, ומלח מתובל בקערה גדולה עד חלקה ולזרוק את טיפים בשר בתערובת הקמח למעיל.
מחממים שמן צמחי במחבת כבדה גדולה או בתנור הולנדי על אש בינונית; מבשלים ומערבבים פטריות ו -1 בצל קצוץ קטן בשמן עד שהבצל שקוף, כ -8 דקות. מערבבים בקצות בשר מתובלות ומבשלים ומערבבים עד שהבשר משחימים ואינו ורוד יותר בפנים, כ -10 דקות.
יוצקים מרק בקר ומערבבים רוטב חום יבש לתערובת הבשר עד חלקה; מערבבים ב 1/2 כפית רוטב ווסטרשייר, עלה דפנה, פטרוזיליה, מרלו. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום; מבשלים עד הרוטב התעבה, על 10 דקות.
העברה לבישול איטי, כיסוי, ומבשלים נמוך במשך 8 שעות.
כ -25 דקות לפני ההגשה, להמיס חמאה בסיר מעל חום בינוני ומבשלים ומערבבים 1 בצל קצוץ קטן עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים אורז לתוך התערובת ויוצקים מרק בשר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ולכסות. אורז מבשלים עד מכרז והנוזל נספג, כ 15 דקות; לתת אורז לעמוד במשך 5 דקות מכוסה לפני התרפפות עם מזלג.
מגישים בשר בקר ורוטב על האורז.