קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות5
ציון בריאות11
מגזין

בשר בקר ורוטב מרלו עם אורז בקר ובצל

בשר בקר ורוטב מרלו עם אורז בקר ובצל
טיפים בשר ורוטב מרלו עם בשר ואורז בצל עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פטריות, פטרוזיליה, תערובת רוטב חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו טיפים בשר בקר מחבת ורוטב, טיפים בשר פשוט ורוטב, ו טיפים בשר בקר עם רוטב חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא קמח, 1/4 כוס רוטב ווסטרשייר, אבקת שום, ומלח מתובל בקערה גדולה עד חלקה ולזרוק את טיפים בשר בתערובת הקמח למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר בשר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מחממים שמן צמחי במחבת כבדה גדולה או בתנור הולנדי על אש בינונית; מבשלים ומערבבים פטריות ו -1 בצל קצוץ קטן בשמן עד שהבצל שקוף, כ -8 דקות. מערבבים בקצות בשר מתובלות ומבשלים ומערבבים עד שהבשר משחימים ואינו ורוד יותר בפנים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים מרק בקר ומערבבים רוטב חום יבש לתערובת הבשר עד חלקה; מערבבים ב 1/2 כפית רוטב ווסטרשייר, עלה דפנה, פטרוזיליה, מרלו. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום; מבשלים עד הרוטב התעבה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מרלומרלו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
העברה לבישול איטי, כיסוי, ומבשלים נמוך במשך 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
6
כ -25 דקות לפני ההגשה, להמיס חמאה בסיר מעל חום בינוני ומבשלים ומערבבים 1 בצל קצוץ קטן עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים אורז לתוך התערובת ויוצקים מרק בשר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ולכסות. אורז מבשלים עד מכרז והנוזל נספג, כ 15 דקות; לתת אורז לעמוד במשך 5 דקות מכוסה לפני התרפפות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מגישים בשר בקר ורוטב על האורז.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל