קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות5
ציון בריאות11
מגזין

בשר בקר ורוטב מרלו עם אורז בקר ובצל

בשר בקר ורוטב מרלו עם אורז בקר ובצל
טיפים בשר ורוטב מרלו עם בשר ואורז בצל עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פטריות, פטרוזיליה, תערובת רוטב חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו טיפים בשר בקר מחבת ורוטב, טיפים בשר פשוט ורוטב, ו טיפים בשר בקר עם רוטב חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא קמח, 1/4 כוס רוטב ווסטרשייר, אבקת שום, ומלח מתובל בקערה גדולה עד חלקה ולזרוק את טיפים בשר בתערובת הקמח למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר בשר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מחממים שמן צמחי במחבת כבדה גדולה או בתנור הולנדי על אש בינונית; מבשלים ומערבבים פטריות ו -1 בצל קצוץ קטן בשמן עד שהבצל שקוף, כ -8 דקות. מערבבים בקצות בשר מתובלות ומבשלים ומערבבים עד שהבשר משחימים ואינו ורוד יותר בפנים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים מרק בקר ומערבבים רוטב חום יבש לתערובת הבשר עד חלקה; מערבבים ב 1/2 כפית רוטב ווסטרשייר, עלה דפנה, פטרוזיליה, מרלו. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום; מבשלים עד הרוטב התעבה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מרלומרלו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
העברה לבישול איטי, כיסוי, ומבשלים נמוך במשך 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
6
כ -25 דקות לפני ההגשה, להמיס חמאה בסיר מעל חום בינוני ומבשלים ומערבבים 1 בצל קצוץ קטן עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים אורז לתוך התערובת ויוצקים מרק בשר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ולכסות. אורז מבשלים עד מכרז והנוזל נספג, כ 15 דקות; לתת אורז לעמוד במשך 5 דקות מכוסה לפני התרפפות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מגישים בשר בקר ורוטב על האורז.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
אפונה גויה®אפונה גויה®