בשר בקר מבושל איטי Stroganoff עשוי להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. אם יש לך פטריות, שמנת, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. נסו בשר בקר מבושל איטי Stroganoff, בשר בקר מבושל איטי Stroganoff, ו בשר בקר מבושל איטי Stroganoff (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב 3 1/2-4 1/2-סיר איטי ליטר, לערבב בשר בקר, בצל, מרקים, פטריות ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מכסים ומבשלים על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות או עד בשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מערבבים גבינת שמנת לתערובת בשר עד מומס. מערבבים שמנת חמוצה לתוך תערובת בקר.