בשר בקר עם אגסים ובצל צ'יפוליני ושמנת חזרת
בשר בקר עם אגסים ובצל Cipollini וקרם חזרת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 785 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . אם יש לך ציפורן טחון, מניית בשר, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. וזה די טוב. נסו אגסים עם רוסטביף ושמנת חזרת, בשר צרוב עם בצל Cipolline וכופתאות חזרת, ו בצל מוקפץ Cipollini (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
להביא סיר בינוני של מים להרתיח עבור הבצלים. מלח את המים ומרתיחים את הבצלים במשך 5 דקות. ואז לנקז את הבצלים מגניב להתמודד. לקלף את הבצל על ידי למעוך את שורש הסוף מתוך העורות.
הביאו את הבשר לטמפרטורת החדר והתייבשו עם מגבות נייר.
מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה בתנור הולנדי גדול ומוסיפים את הבשר בקבוצות, משחימים עד לקרמל עמוק בכל רחבי. חזור עד שכל הבשר כבר השחמה, הוספת עוד שמן בעת הצורך.
הסר את הבשר השחום לצלחת, מכוסה בנייר כסף ושמורה לשימוש מאוחר יותר.
להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את החמאה לאותו סיר המשמש להשחמת הבשר. כאשר קצף החמאה, מוסיפים את הבצל לסיר. מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים בקורנית, allspice, ציפורן וקצת אגוז מוסקט. מבשלים עד קרמל בהיר בצבע, 20 עד 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
טפטוף בדבש. ואז להוסיף שרי כדי deglaze המחבת. לאחר מכן, להוסיף את המניה ואת בשר משחימים. מכסים וצולים בתנור במשך 1 שעה 15 דקות.
מוסיפים את האגסים ומערבבים לשלב. צלי עד הבשר מכרז, 45 דקות עד 1 שעה יותר. מגניב ולאחסן במקרר לארוחת איפור מראש.
כאשר מוכן לשרת, לחמם את הבשר בעציץ בתנור 325 מעלות F או על התנור-העליון, מכוסה על אש בינונית-נמוכה.
מערבבים את שמנת חמוצה עם עירית, שמנת כבדה חזרת. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים על גבי הבשר ובצל עם אגסים.