קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות69
מגזין

בשר בקר עם בצל-לימון מרמלדה ובטטות

בשר בקר עם בצל-לימון מרמלדה ובטטות
בשר בקר עם בצל-לימון ריבה ובטטות תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. זה מושלם עבור חנוכה. לך לחנות ותביא מרז'ורם, חזה בקר, לימונים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר מצופה פקאן עם מרמלדה בצל אדום ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, עגבניות-מרמלדה בצל מתוקה, ו פעמיים בצל בשר בקר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לקצץ ולהשליך עודף שומן מן בריסקט. ב-12 על 18. מחבת צלייה, מניחים פרוסות בצל ו 3/4 של פרוסות לימון; לעטוף הנותרים לימון אטום וצינה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
להניח חזה בקר על גבי בצל ולימון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בקערה, מערבבים יחד פורט, סוכר ומרג ' ורם עד שהסוכר מתמוסס, ואז שופכים באופן שווה על חזה בקר.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מפזרים בריסקט עם פלפל בחוזקה לכסות את המחבת עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים עד בריסקט הוא מאוד רך כאשר פירסינג, על 4 שעות. בינתיים, על 1 1/2 שעות לפני בריסקט מתוכנן להיעשות, פירס כל בטטה עם מזלג ולהגדיר על מתלה תנור לצד או מעל בריסקט.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
כאשר בריסקט הוא רך, לחשוף פאן ולהחזיר אותו לתנור כדי לחמם את הבשר מעט, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר בריסקט מחבת ומניח על מגש; לשמור על חם. כאשר תפוחי אדמה רכים כאשר לחוץ, להסיר אותם מהתנור, להוסיף מגש בריסקט, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
לרפרף ולהשליך שומן ממיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים מחבת צלייה על הכיריים מעל חום גבוה; מרתיחים מיצים, חשופים, ערבוב לעתים קרובות. כמו תערובת מתעבה, להפחית את החום בינוני ומערבבים כל הזמן עד ריבה הוא עבה ומבריק מופחת 1 1/2 כוסות, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
11
כפית ריבה על חזה בקר, ואז מקשטים עם פרוסות לימון שמורות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
12
חותכים חזה בקר על פני התבואה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

חזה בקר בתפריט? נסה זיווג עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. הייננים K מוריסון ליין סירה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
K Vintners מוריסון ליין סירה
K Vintners מוריסון ליין סירה
נטיעת סירה העתיקה ביותר בעמק וואלה וואלה, מדרונות הפונים דרומה-מזרחה, אתר קריר מעט למרגלות ההרים הכחולים. פצע בחוזקה במשך חיים ארוכים. אדמה צלויה, לבנדר, עשב יבש ובשר נרפא. ייחוס רציני, יין רציני.