בשר הודו מזוגג שזיפים.
בשר הודו מזוגג שזיפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 326 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמן canolan, טנדרלוין חזה הודו, מלח שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 13%. נסו טנדרלוין הודו מזוגגות שזיפים בגריל, בשר הודו מזוגג צ'יפוטלה, ו תרנגול הודו מזוגג שזיפים. (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט טורקיה בקערה בינונית.
מניחים את טורקיה זכוכית רדודה או צלחת פלסטיק או כבד חובה resealable שקית מזון אחסון פלסטיק.
יוצקים חצי מתערובת השזיף מעל טורקיה; הופכים את טורקיה למעיל. מילואים הנותרים מחצית תערובת שזיף. כיסוי צלחת או חותם שקית להכניס למקרר 30 דקות, מפנה פעם אחת.
אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף ישירות מתחת לאזור הצלייה, ומסדרים גחלים סביב קצה קופסת האש.
גחלים או גריל גז לחום עקיף.
הסר טורקיה מן המרינדה; ריזרב מרינדה עבור basting. כיסוי וגריל טורקיה מעל מחבת טפטוף או מעל הצד הלא מחומם של גריל גז ו 4 עד 6 אינץ ' מחום בינוני-גבוה 25 עד 30 דקות, מפנה וצחצוח עם מרינדה מבושלת שמורות מדי פעם, עד מיץ של טורקיה הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזים של חתיכות עבות נחתכים. זרוק כל מרינדה basting הנותרים.