קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות45
מגזין

בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט

בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו ריבת תפוחים, משמשים, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מצוין. נסו בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ירך חזיר ממולא חמוציות ורוזמרין, ו מדליונים חזיר עם רוטב פורט יין יבש דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-עליון וחמם את התנור ל-250 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים שמן במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים שיני שום שלמות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
4
הסר עם כפית מחוררת; שמן מילואים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
תנמיך את ירך החזיר. חריץ לאורכו, כמעט אבל לא ממש כל הדרך, כדי ליצור כיס ארוך, משאיר גבול 1/2 אינץ ' של בשר לא מואר בכל קצה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
חלל מברשת עם כמה שמן בישול שום שמורות, ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל 1 טרה-בתים. של הרוזמרין. חלל קו עם שום מוקפץ משמש; מפזרים חמוציות. לקשור ירך יחד עם חוט מטבח או מחרוזת חובה כבדה במרווחים 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
7
מברשת עם שמן שנותר, ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. סט צלי, צד שומן למעלה, באלכסון או מעוקל (אז זה מתאים) על גיליון עוגיות גדול, שפתיים או מחבת ג ' לירול. חם 1/4 כוס תפוח ג ' לי יחד עם שום טחון רוזמרין הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
ריבת תפוחיםריבת תפוחים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
תערובת מברשת על בשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
צלוי עד מדחום בשר תקוע במרכז רושם 125 עד 130 מעלות. (להתחיל לבדוק בערך 1 1/2 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
הסר מהתנור; להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מברשות מותן עם טפטוף מחבת, לחזור לתנור, ולהמשיך לצלות עד מותן הוא חום זהוב מדחום בשר תקוע במרכז רושמים 145 מעלות F (63 מעלות C), כ 20 דקות יותר. עבור צביעה אטרקטיבית עוד יותר, לצלות עד חום ספוטי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
בואו שאר צלי 15 עד 20 דקות; להעביר ללוח גילוף. מערבבים מיצים סביב מחבת כדי לשחרר חתיכות חומות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
יוצקים דרך מסננת לתוך מחבת קטנה, ומערבבים בנמל, מרק עוף הנותרים 2 Tbs. של ג ' לי; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מערבבים עמילן תירס עם כמה כפות של מים קרים; להקציף לרוטב. מבשלים עד מעובה קלות. פורסים חזיר ומגישים עם קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר